top of page
Liza 1.jpg
IMG_4799.jpg
Liza 2_edited.jpg

STEMBEVRIJDING 

met Liza Weald

Zaterdag 18 maart 14:00-16:00

Julianastraat 31, Rhoon 

Een innerlijke reis naar het (her)openen van je keelchakra, het bevrijden van jouw zielenstem en het hervinden van jouw oerkracht.

 

Ik ben Lisa de Bruijn, professioneel zangeres en schrijfster van feeërieke zielenliedjes onder de naam Liza Weald. Buiten concerten zet ik mijn stem en gitaar in als medicijn tijdens ceremonies en begeleid ik anderen in het (her)vinden van hun eigen unieke zielenstem. Muziek zie ik namelijk als een herinnering aan jouw diepste, pure zelf.

 

Op onze stem zit soms een blokkade, waardoor we moeite kunnen hebben met zingen, maar ook met communiceren of onze grenzen aangeven. Deze blokkade is vaak de fysieke versie van onzekerheid, angst voor afwijzing of zelfafkeuring. Via Stembevrijding wil ik jou helpen om weer te verbinden met jouw innerlijke kracht. Zodat jij jouw unieke ik weer durft te laten zien en vanuit jouw eigen waarheid kunt gaan leven.

 

Tijdens een Stembevrijding-sessie creëer ik een zo veilig en vertrouwd mogelijke omgeving voor jou en gaan we samen jouw blokkades liefdevol aankijken. Er is geen goed of fout, zuiver of vals.

 

Onder begeleiding van mijn sjamanendrum en akoestische gitaar gaan we aan de hand van meditatie, mantra's, zang- en improvisatie-oefeningen jouw stem laten buitenspelen. Alle muziek creëren we samen in het moment. Tijdens een sessie kan er veel loskomen, zoals verdriet of boosheid. Alles is goed en mag er zijn. Het is tijd om jouw nieuwe verhaal te gaan schrijven, waarin jij weer volop in het leven en in jouw kracht mag gaan staan.

 

Ervaringen van anderen:

“Lisa creëert een veilige ruimte waar je vanuit ontdekking en verdieping je blokkades omarmt en hier met liefde naar toe zingt. Ze neemt de rust, tijd en ruimte om te luisteren en geeft vanuit haar eigen wijsheid precies wat nodig is. Een warm bad waarin een hoop werd losgemaakt.” - Ruben

 

"Lisa ontroert en vangt je al tijdens de uitleg over hoe de sessie beleefd mag worden. Van het zingen van slechts enkele tonen tot aan het maken van een koor op eigen en vrije creëer-kracht, alles wordt veilig gedragen door haar prachtige muzikale begeleiding. Een heerlijke beleving met blijvende resultaten.” - Sjoerd

 

“De sessie gaat over meer dan alleen zingen. Het gaat over het tackelen van je eigen blokkades en overtuigingen die je weerhouden voluit je stem en klanken te laten horen. Ze neemt je mee op reis, naar de diepte van onbekende plekken in jezelf die zo graag gezongen en ontdekt willen worden! I loved it!” - Karlijn

 

Investering: 45 euro

Plaats: Millefiori Yoga, Julianastraat 31 in Rhoon

bottom of page