Qi Jing Ba Mai, de extra buitengewone 8 vaten/meridianen

Workshop over de Qi Jing Ba Mai, de extra buitengewone 8 vaten/meridianen. Qi Jing Ba Mai zijn te vergelijken met zeeën of meren. Pre-hemelse zeeën, waaruit de andere meridianen zijn ontstaan en post-hemelse zeeën, die de 12 hoofdmeridianen reguleren. In deze workshop zal ik meer achtergronden over deze buitengewone vaten delen en zullen we deze vaten stimuleren middels cultivatie methoden die de adem, beweging en gedachten harmoniseren en door het activeren van vier eenvoudige acupunctuur punten. Dit zijn de zogenaamde portals die diep de vaten stimuleren en daarmee alle aspecten van ons menselijk zijn. We maken hierbij gebruik van zogenaamde ‘ion pumping cords’, waarmee middels geplaatste magneten op de acupunctuur punten de chi in de vaten wordt gestimuleerd. Per workshop zal een vat centraal staan.

Je leert meer achtergronden en karakteristieken van deze buitengewone vaten kennen.

Je leert de master en couple points van deze vaten te lokaliseren en hoe je deze kan stimuleren middels de ion pumping cords en magneten.

Je kunt na de workshop zelf deze magneet behandeling toepassen.

  • Vrijdag 7 mei van 19:00-21:00 - Du Mai zal centraal staan

  • Vrijdag 4 juni van 19:00-21:00 - Chong Mai zal centraal staan

Kosten deelname workshop: € 37,50 + Materialen (eenmalig) Ion pumping cord, 4 * 900mT(Br) high strenght magneten en 12 reservepleisters € 27,50

Aanmelden:

 

Silent sitting

 

Silent sitting op maandag avond van 19:30-20:45. Wil je ervaren hoe het is om samen in een groep te mediteren? Hoe het is om simpel, stil en zacht te zijn?

Thich Nhat Hanh omschrijft meditatie als volgt: “To meditate does not mean to fight with a problem. To meditate means to observe”.  

     

We zitten 30 minuten in stilte en na afloop is er gelegenheid om te delen.

 

Deze cyclus bestaat uit vijf aansluitende maandagen waarop we samen komen.

Maandag 12 april tot en met maandag 10 mei 19:30-20:45.

Kosten € 45 voor de hele cyclus van 5 samenkomsten.

Aanmelden: 

Yin yoga  

  • Donderdag 6 mei 19:30-20:45 

  • Woensdag 12 mei 19:30-20:45

 

Aanmelden: