top of page
IMG_1613.JPG
46456275_331947474061447_732717199603741
IMG_1611.JPG

SOUNDS of MEDICINE 

Zondag 21 april 13:30-16:00

Zondag 2 juni 13:30-16:00

Zondag 7 juli 13:30-16:00

Julianastraat 31, Rhoon 

Welkom in het Wonderland van Sjamanistische helende klanken.

Een ceremonie van heling en diepe verbindingen met jezelf.

 

Terwijl jij lekker op je matje ligt met je ogen dicht, doen de drums hun werk. Ze nemen je mee op reis. Ze trillen daar naartoe waar liefde en aandacht nodig is. De drums trillen zware energie los die als negatieve ballast opgeslagen zit. Dat doen ze heel subtiel, heel liefdevol en zacht. De drums stemmen je af op de hartslag van Moeder Aarde, ons natuurlijk ritme. Dat geeft je een gevoel van diepe ontspanning, van thuiskomen.

Sounds of Medicine is een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunde heeft een oeroude traditie en het is wetenschappelijk bewezen dat het een zeer helende werking heeft op het emotionele brein.

Vuurvogel | Alice Kelder bespeelt deze instrumenten bezield en met passie, zorg en liefde. Ze stemt af op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt.

De drums worden ondersteund door stem, ratel, indianenfluit, klankschalen, gong, monochord en meer.

Sounds of Medicine wordt gegeven door Vuurvogel - Alice Kelder. Alice is ingewijd in de oeroude tradities van het Inca Sjamanisme, ze is mesadrager en healer. Vuurvogel | Alice Kelder werkt vanuit bronenergie, vanuit puur licht en liefde.

 

We vragen je om minstens 10 minuten van te voren in stilte al aanwezig te zijn, zodat je tijd hebt om te landen en te installeren. Als de sessie begonnen is, kan je niet meer instromen, dat verstoort het proces.
 

Opgeven voor dit evenement het liefst via whatsapp 06-23388761. Eventueel via mail kan ook vuurvogel.alicekelder@hotmail.com. Hierna ontvang je van ons een betalingsverzoek voor de vooruitbetaling van 30 euro. Zodra de betaling binnen is, is je aanmelding definitief.
 

Het is fijn als je zo comfortabel mogelijk bent, dus neem mee wat jou comfortabel maakt om lekker te liggen. Te denken valt aan een extra deken, schapenvacht, slaapzak, kussentjes, sokken, oogmasker. En trek schone gemakkelijk zittende kleding aan. Tijdens Sounds of Medicine is het fijn als je comfortabel en warm bent.

Het is aan te bevelen om voor de ceremonie niet te zwaar te eten en geen alcohol te gebruiken.

Investering: 40 euro

Plaats: Millefiori Yoga, Julianastraat 31 in Rhoon

bottom of page