SOUNDS of MEDICINE 

Zondag 5 April 15:30-17:30 & 19:00-21:00,

Zondag 10 Mei 15:30-17:30 & 19:00-21:00,

Julianastraat 31, Rhoon 

Een moment van verbinding, van opschonen, van heel en compleet worden, van voeden, balanceren en openen. Een moment van diepe ontspanning, van absolute rust en stilte, van verstilling. Een moment van één met jezelf worden, van eenwording. Een moment van thuiskomen.
 
Stap binnen in het Wonderland van Sjamanistische helende klanken.
 
Met de gewijde sjamanendrums. Met de ratels, de stem, klankschalen, het windorgel, de oceaandrum, belletjes en de koshi als sleutel tot genezing. Met ook de stilte. De stilte, die de opening geeft om te verwerken en voelen, om te integreren en verdiepen.
 
Sounds of Medicine, een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunst in combinatie met Sjamanisme heeft een oeroude traditie. 
 
Vuurvogel Alice Kelder bespeelt deze instrumenten met zorg, liefde en passie. Stemt af op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt. 
 
Er ontstaat een helende samenwerking, een krachtig energieveld, tussen de instrumenten, Vuurvogel en Bron (het universum). 
 
Tijdens de sessie lig je lekker op een matje en je sluit je ogen. Je wordt ondergedompeld in een bad van klanken en ritmes. Alle gedoetjes en drukte van het dagelijks leven glijden van je af, je raakt in een diepe ontspanning waarin de grenzen tussen lichaam en geest vervagen. De instrumenten worden rond en zo nodig op je lichaam bespeeld, de trillingen werken als een innerlijke massage. Op die manier kunnen spanningen in het lichaam (zware energie) als ook in andere lagen van je bewustzijn losgemaakt en opgelost worden. 
 
We vragen je om minstens 10 minuten van te voren in stilte al aanwezig te zijn, zodat je tijd hebt om te landen en te installeren. Als de sessie begonnen is, kan je niet meer instromen, dat verstoort het proces. We sluiten af met een kop thee en wat verantwoord lekkers.
 
Investering is 20 euro.
 
Graag opgeven via mail vuurvogel.alicekelder@hotmail.com of WhatsApp 06-23388761 of via ons aanmeldformulier. 

Hierna ontvang je van ons een Tikkie voor de betaling. Heb je de tikkie app niet, dan sturen wij bankgegevens. Als de betaling binnen is, is je aanmelding definitief. 
 
Er zijn yogamatjes aanwezig, maar neem vooral mee wat jou nog meer comfortabel maakt, zoals bijvoorbeeld een deken, kussentje, warme sokken, oogmasker, een schapenvacht of extra matje.
 
Sounds of Medicine wordt gegeven door Vuurvogel - Alice Kelder. Zij is ingewijd in de oeroude wijsheden en tradities van het Zuid Amerikaanse Sjamanisme.

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn Social Icon