top of page

Ademcoaching

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop je ademt heeft een enorme impact op hoe je in het leven staat. Door de drukte en gejaagdheid van alle dag, houden we vaak de adem vast. Dit heeft enorme consequenties zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

De gevolgen van een verstoorde ademhaling kan zich op verschillende manieren uiten: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.
 

Door specifieke ademhalingstechnieken toe te passen, kun je de zuurstof opname op celniveau verhogen, waardoor je je fysiek, emotioneel en mentaal sterker voelt.

De specifieke ademhalingstechniek zorgt er voor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien!

Praktijk Ademcoaching
Jeannette Tuerlings
Tel: 06-33664054
E-mail: Jeannette.tuerlings@live.nl

Kosten van de therapie
Het tarief per sessie van 1,5 uur bedraagt € 80,- ex BTW. 

Je kunt per e-mail of telefonisch een afspraak maken.

Hoe verloopt een individuele coaching

 

Voorafgaand aan de ademsessie heb je een coachingsgesprek, waarbij we een intake doen en afhankelijk van je hulpvraag de doelstelling van de ademssessie bepalen.

Tijdens de gehele ademsessie lig je op een matje. Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren. De eerste fase noemen we de fysieke fase, waarin adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden op celniveau. De transformatie is dan al begonnen.

 

De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De begeleider versterkt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. Het ademen is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau.

De derde fase noemen we de integratie fase. Dit is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Dit niveau van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

   

bottom of page