top of page

Marielle Zuidgeest

Marielle Zuidgeest_edited.jpg

Mijn naam is Marielle Zuidgeest. Jaren geleden ben ik begonnen met Yoga om rust te krijgen in mijn hoofd en mijn lichaam beter te leren voelen(grenzen). Ik ben begonnen met een kinderyoga opleiding (kinderyoga bij Helen Purperhart in 2008). Ik had zelf  kinderen en het leek me leuk om wat yoga met mij deed ook aan mijn kinderen te leren.

 

Jaren daarna in een chaotische periode van mijn leven was yoga een houvast voor mij om contact te maken met mijn lichaam en ademhaling. Dit was weliswaar in de sportschool maar heeft mij veel gebracht. Een logische stap was om een yogaopleiding (opleiding integrale yoga in Rotterdam) te doen maar voor mijzelf, niet om les te geven. Maar na deel één en bij de start van deel twee veranderde dit standpunt. Ik vond mijzelf weer terug en ben mij meer bewust van wat ik voel.

 

Ik sta nog aan het begin punt van deze yogareis maar wil graag de mensen in mijn les helpen hun lichaam beter te leren kennen/voelen, bewust zijn van wat voel je, waar voel je spanning, waar ontspanning, waar ruimte en waar de beperking. Accepteren van wat je voelt en dit onder ogen zien. Niet meer en niet minder. Er is geen einde aan deze boeiende reis.

Op dinsdag avond geeft Mariëlle twee integrale hatha yogalessen om 19:00 en 20:30.

Integrale yoga Nederland_edited.png
bottom of page