top of page
Autumn.jpg
Zee.jpg
Zwemvijver.jpg
images-1_edited.jpg

Weekend Retreat

Land aan Zee

Weekend retreat bij Land aan Zee

Vrijdag 13 september - zondag 15 september

In de overgang van de warmte van de zomer naar de mooie nadagen van de nazomer, is het tijd om meer te gronden, ons te verbinden en en te voeden.

Door de invloeden van dit seizoen te begrijpen op de fysieke, emotionele en mentale lagen van ons zijn, kunnen we beter afstemmen op de energie van dit seizoen en zo meer harmonie, ontspanning en well-being ervaren.

Ontvang alles wat de nazomer met zich meebrengt, voedt je op alle verschillen niveaus en ontdek de kracht van het midden.

Ervaar de verbinding met jezelf in meditatie, de kracht van ademwerk, Yin yoga en myofacial release, allen gericht om je thuis te voelen bij jezelf.

Dit weeeknd retreat geeft je alle tijd en ruimte om dit te doen en te ervaren. Het geeft je een gevoel van vernieuwing, focus en ruimte. 

Deze retraite wordt georganiseerd door Karla Elizondo en Jeannette Tuerlings, beide ervaren yoga-docenten. 

We zijn te gast bij Land aan Zee in Burg Haamstede, een geweldige plek waar je je onder kunt dompelen in alle elementen van de natuur. We hebben een prachtige shala waarin we samenkomen. Voor de liefhebber zijn er de zee of zwemvijver om te zwemmen of  te dippen en er is  prachtige tuin om ook de natuur tot je te laten komen. Geniet van de het saunalandschap in het saunahuis en laat je verwennen met een ontspannen massage.

We hebben een mooi gevarieerd en gebalanceerd programma voor dit weekend. Meditatie, Yoga Flow, Cacao ceremonie, Yin yoga, Creatieve workshop, Yoga Nidra, Myofacial release, Ademcirkel, Vegetarische eten en meer...

Er wordt voor een heerlijke vegetarische lunch gezorgd en de hele dag is er water, koffie en thee tot je beschikking.

Early bird : € 475,00 per persoon (gedeelde kamer)

Early bird € 555,00 per persoon (single kamer)

Land aan Zee

Meeldijk 11a
4328 NE Burgh Haamstede

bottom of page