top of page

Simone Deelen

Foto Simone 2_edited.jpg

Simone is HealthySiem en ademt alles wat met gezondheid te maken heeft. Het verlangen om iets met die passie te doen werd de laatste jaren steeds groter.

Deze passie werd geboren toen ze jaren geleden, naar aanleiding van verschillende klachten, zelf kleine aanpassingen in haar voeding had aangebracht. Het positieve resultaat smaakte naar meer en ze nam een Health Coach in de arm. Alle overduidelijke verbeteringen in haar lichaam, als gevolg van simpelweg anders te eten, hebben die passie pas echt aangewakkerd en haar doen besluiten om ook een opleiding op dat vlak te volgen. Het leek haar geweldig om vrouwen te gaan coachen, zich fitter te laten voelen en ook van hun klachten af te helpen door gezonder te eten en leven. 

Uit eigen ervaring bleek echter dat je nog zo gezond kunt eten, maar je door (emotionele) stress) uiteindelijk nog ziek wordt of uit balans raakt.

Hier werd het idee geboren om een meer holistische aanpak in te zetten door naast het voedingsadvies, energetische behandelingen aan te bieden. 

Het geeft haar ontzettend veel voldoening wanneer ze kan bijdragen om vrouwen van hun klachten af te helpen. Al is het maar om een zaadje te planten waardoor ze op een later moment stappen ondernemen om gezonder te gaan leven en een kwalitatief beter leven krijgen, dan is haar missie volbracht.

Een aantal jaar geleden heeft zij van die passie haar werk kunnen maken en is zij een praktijk aan huis gestart, waar zij energetische behandelingen en voedings/lifestyle advies geeft. Daarnaast geeft zij met veel liefde Yoga Nidra Meditatieles.

Simone kan zich  eindeloos verdiepen in alles wat met gezondheid te maken heeft, hoe mooi is het om met al die kennis en opleidingen iets goeds te doen.

bottom of page