top of page

Privé Yoga

IMG_0708.JPG

Privé yoga les

 

Bij Millefiori Yoga kun je ook individuele yogalessen volgen. De les wordt dan speciaal afgestemd op jouw belangstelling en behoeftes. Privé yoga is een heel fijne manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

 

Jouw wensen staan centraal

Het kan zijn dat een groepsles een te grote stap voor je is, doordat je misschien onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure. Op een ontspannen manier kan een privéles je hier overheen helpen. 

Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je liever les hebt op een tijdstip dat jou uitkomt of liever les hebt bij jou thuis of op je werk.

Balans in je leven

Herstel de balans weer tussen lichaam, geest en hart! Yogalessen kunnen je helpen bewust te worden van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

Een individuele yogales is ook heel geschikt als je te maken hebt met:

  • Stress

  • Blessures

  • Rugpijn

  • Weining energie

  • Slechte houding

  • Spijsverteringsproblemen

  • Emotionele disbalans

Prijzen

Met een privé les heeft één (1) student les van één (1) docent. Als je met meer mensen of met een grotere groep yoga wilt doen, neem dan contact met mij op. Het is ook mogelijk om privé yoga thuis te krijgen. De les kost per uur EUR 65 inclusief BTW. Tijdens de les wordt gezorgd voor eventueel benodigde props.

IMG_0705.JPG
IMG_0706.JPG
Lokah samasta sukhino bhavantu
 
May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all
bottom of page