top of page
WPM-AwakenPeace-banner2.jpg

World Peace Meditatie

De World Peace Meditatie is een techniek voor iedereen die verlangt bij te dragen aan wereldvrede. De meditatie is geïntroduceerd door Swami Sri Atmananda om de vibratie van vrede in de wereld en het collectieve menselijke bewustzijn te versterken.

De meditatie wordt gestart met het het chanten van ‘Om’ en vervolgens het chanten van de Hiranyagarbhaya Mantra, hierna volgt een combinatie van een stille mantra met een ademhalingstechniek. Hiermee roep je een hoger bewustzijn aan om neer te dalen en deze energiefrequentie van vrede in jou en vervolgens in het collectief te activeren. Daarna zit je voor een tijd in stilte zodat deze trillingsfrequentie kan stabiliseren in jouw lichaam, in jouw systeem.

De WPM heeft een sterk effect en je zal zien dat je steeds meer deze vrede gaat ervaren naarmate je dit vaker beoefent. Met de techniek creëer je niet alleen vrede in jezelf, maar ga je dit ook uitstralen naar je omgeving. Zo wordt je een bewuste bijdrager in dit universele transformatieproces in bewustzijn. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen, mee te zingen, toe te laten en te genieten van de reis. 

 

De meditatie wordt in het Engels begeleid, is gratis en wordt op de volgende dagen via Zoom gefaciliteerd:

Maandag 6:30-7:15, facilitator Jeannette

Dinsdag 6:30-7:15, facilitator Nienke

Woensdag 6:30-7:15, facilitator Marleen

Donderdag 6:30-7:15, facilitator Satartha

Vrijdag 6:30-7:15, facilitator Anandi

Zaterdag 7:00-8:00, facilitator Caroline

Zondag 7:00-8:00, facilitator Laksmi

 

Zoom Link:

tinyurl.com/awakenpeaceeu

 

Meeting ID: 757 599 4302

Passcode: namaste

Zoom Link:

tinyurl.com/awakenpeaceeu

 

Meeting ID: 757 599 4302

Passcode: namaste

bottom of page