top of page

5-11 Juli 2020

Domaine Les Olves, gelegen in het hart van de Provence, vlakbij Tourtour

Zeg "Oui" tegen onze prachtige Franse yoga retraite in de authentieke Provence. Geniet van de tijd en ruimte voor jezelf met yoga, ontspanning en wandelingen in de adembenemende omgeving.

's Ochtends beginnen we met een gezamenlijke flow yoga en na een heerlijk ontbijt is er voldoende tijd om te ontspannen, lezen, zwemmen, wandelen of om de authentieke Provence te ontdekken. Wat dacht je van een bezoek aan Tourtour, de Provençaalse markt in Aups of een frisse duik in het Lac St. Croix. Geniet van een gezellige  lunch en in de late middag is er tijd voor yin yoga en of yoga Nidra.

 

Met liefde en passie zorgt onze vegetarische chef Elaine Kense voor heerlijke vegetarische maaltijden. Zij zet met haar verrassende gerechten haar signatuur voor deze week.

 

Deze week is alcohol vrij. We hopen met de yoga, verantwoorde voeding en ontspanning, body, mind en spirit optimaal in balans te brengen. 

Jeannette Tuerlings Yin, Vinyasa & Restorative Yoga docent en Martijn Visser, Iyengar, Ashtanga en Yin Yoga docent komen samen om deze yoga vakantie aan te bieden. Beiden zijn tevens gespecialiseerd in verschillende vormen van ademtherapie. 

 

Registreer online € 875. Early Bird € 795 tot en met 31 maart 2020. Inbegrepen zijn alle yoga lessen, maaltijden en  accommodatie op basis van een twee persoons kamer. Exclusief reis, transfer en optionele excursies.   

Jeannette Tuerlings & Martijn Visser

In verband met Covid-19 uitbraak is het retreat voor dit jaar geannuleerd.

IMG_2381
IMG_2385
IMG_2382
IMG_2388
IMG_2387
IMG_2384
IMG_1675
arrow&v

Met je aanmelding en betaling ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor dit retreat.

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Check je spam, als je de bevestiging niet hebt ontvangen.

Reserveren
bottom of page