Yoga Nidra & Klank

Vrijdag 6 december 20:45-22:00, Julianastraat 31, Rhoon

Op vrijdag 6 december van 20:45-22:00 geeft Esther Buitendijk Yoga Nidra & Klank. Met ingang van januari 2010 zal Esther deze les wekelijks op donderdag ochtend aanbieden.

Ben je benieuwd of Yoga Nidra wat voor jou is of heb je gewoon behoefte om heerlijk te ontspannen, dan ben je van harte welkom om deze vorm van yoga en klank te ervaren.

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning, die het mogelijk maakt om je in een halfuurtje lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

De beoefening werkt ontspannend en activerend tegelijkertijd. Bevordert kalmte, concentratie, intuïtie, verbetert slaapgedrag en gezondheid. Tevens ondersteunt Yoga Nidra genezingsprocessen en verhoogt het gevoel van welzijn.

 

Yoga Nidra-sessies zijn er in alle soorten en maten. Er bestaan korte sessies van 30 minuten, maar ook langere van ruim een uur. Er zijn meditaties zonder sankalpa en sessies vol met visualisaties. Behalve dat regelmatig afwisselen gewoon leuk is, raakt je mind daardoor ook steeds beter getraind om te visualiseren en dieper te kunnen ontspannen. Yoga Nidra komt van oorsprong uit de tantrische traditie, maar is rond 1950 door Swami Satyananda Saraswati in de vorm gegoten zoals wij die kennen. Tijdens Yoga Nidra word je door een stem door de verschillende fases van de beoefening geleid

 

Het prettige van Yoga Nidra is dat je niet veel nodig hebt om het te doen. Kom naar de les , trek comfortabele kleding aan, ga lekker liggen. Je lichaam en geest doen het werk waar je met je denkende brein niet bij kunt.

 

Na de Yoga Nidra kan je nog heerlijk nagenieten van LIVE klankheling met klankschalen en andere mooie instrumenten.

Iedereen kan aan deze les meedoen binnen de eigen mogelijkheden je hoeft geen ervaring te hebben of lenig te zijn.

Datum: Vrijdag 6 december 2019      20:45-22:00 

Kosten deelname: € 12,50

Adres: Millefiori Yoga

Julianastraat 31, 3161 AJ Rhoon

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn Social Icon